Ασφάλιση οχήματος: Ποιες είναι οι απαραίτητες πρόσθετες παροχές που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα


4 απαραίτητες πρόσθετες παροχές στην ασφάλιση οχήματος. Γιατί δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

Η ERGO Hellas ενημερώνει σχετικά:

Μετά από σχεδόν δυόµιση µήνες αυστηρής καραντίνας, αµφιβολίας για το πώς θα εξελιχθεί η εξάπλωση του Covid-19 στη χώρα µας και άγχους για τις δουλειές µας και τις οικονοµικές απολαβές µας, λογικό είναι όλοι µας να θέλουµε να πάµε µερικές µέρες διακοπές. Να ηρεµήσουµε, να αλλάξουµε περιβάλλον και να περάσουµε ευχάριστες στιγµές µαζί µε συγγενικά µας πρόσωπα και στενούς φίλους.

Φέτος οι διακοπές µας αναµφίβολα θα είναι «εναλλακτικές». Οι αγαπηµένες µας συναυλίες δεν θα πραγµατοποιηθούν, τα beach party –όπως τα είχαµε συνηθίσει– θα περιοριστούν και τα πανηγύρια –τα αγαπηµένα παραδοσιακά Αυγουστιάτικα πανηγύρια– θα γίνουν µεν, µε αυξηµένα µέτρα προστασίας δε, που θα «φρενάρουν» σε σηµαντικό βαθµό την αυθεντικότητά τους και τον αυθορµητισµό των συµµετεχόντων.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάµε όµως ότι ζούµε στην Ελλάδα. Σε έναν από τους οµορφότερους ταξιδιωτικούς προορισµούς παγκοσµίως. Σε µια χώρα που η κοντινότερη παραλία ή δρυµός απέχει το πολύ µια ώρα από τα αστικά µας κέντρα. Το µόνο που έχουµε να κάνουµε είναι να επιλέξουµε τον προορισµό, να εφοδιαστούµε τα απαραίτητα και να µπούµε στο αµάξι µας.

Σηµαντικός παράγοντας στην εξασφάλιση ενός ασφαλούς ταξιδιού χωρίς απρόοπτα; Να έχουµε κάνει τους απαραίτητους ελέγχους στο αυτοκίνητό µας. Να έχουµε περάσει ΚΤΕΟ, να έχουµε φροντίσει για το service που κατά διαστήµατα χρειάζονται όλα τα αυτοκίνητα και να έχουµε καλά ελαστικά - γιατί όχι και ρεζέρβα, αν µας το επιτρέπει ο αποθηκευτικός χώρος του αυτοκινήτου µας. Παράλληλα, καλό είναι να επικοινωνήσουµε και µε τον Ασφαλιστή µας για να ξαναδούµε το ασφαλιστήριο συµβόλαιο του οχήµατός µας. Αν είναι επικαιροποιηµένο, αν καλύπτει όλες τις ανάγκες µας σχετικά µε το επικείµενο ταξίδι, αλλά και ποια θα είναι η διαδικασία σε περίπτωση που χρειαστούµε τη βοήθειά του.

Ποιες είναι οι απαραίτητες πρόσθετες παροχές ενόψει των διακοπών µας;

Μια από τις πιο χρήσιµες πρόσθετες παροχές σε ένα ασφαλιστήριο συµβόλαιο είναι η οδική βοήθεια. Είτε πρόκειται για σοβαρή µηχανική βλάβη είτε για τροχαίο ατύχηµα ακόµα και για ένα σκασµένο λάστιχο η «Οδική Βοήθεια» µάς εξασφαλίζει την επιλογή να καλέσουµε τον τοπικό συνεργαζόµενο πάροχο για να µας εξυπηρετήσει. Είτε για να ρυµουλκήσει το όχηµά µας είτε για να φτιάξει επί τόπου τη ζηµιά.

Παρόµοιας χρησιµότητας είναι και η «Νοµική Προστασία», η οποία λειτουργεί υπερασπιστικά στην περίπτωση που εµπλακούµε σε ατύχηµα µε υπαιτιότητα τρίτου, ο οποίος όµως δεν αναλαµβάνει τις ευθύνες του. Η πρόσθετη παροχή «Νοµικής Προστασίας» αναλαµβάνει τη νοµική υπεράσπισή µας προκειµένου να δικαιωθούµε.

Εξίσου σηµαντική είναι και η κάλυψη του προσωπικού ατυχήµατος. Μια προαιρετική παροχή, η οποία καλύπτει την έκθεσή µας σε ένα τροχαίο ατύχηµα όταν βρισκόµαστε πίσω από το τιµόνι. Τα έξοδα µεταφοράς σε νοσοκοµείο, την περίθαλψή µας, τους γιατρούς και τα φάρµακα ανεξαιρέτως ύπαρξης ασφαλιστηρίου συµβολαίου υγείας.

Τέλος, καλό θα ήταν, ανεξάρτητα από τις καλοκαιρινές µας διακοπές, να αξιολογήσουµε και την πρόσθετη παροχή «Ολικής Κλοπής». Ένας έξυπνος τρόπος να προστατέψουµε το κεφάλαιο που διαθέσαµε για το αυτοκίνητό µας µέσω του ασφαλιστηρίου συµβολαίου µας. Είτε βρισκόµαστε στην εξοχή είτε στη γειτονιά µας.

Φέτος το καλοκαίρι, για όσους από εµάς επιλέξουµε το αυτοκίνητό µας ως µεταφορικό µέσο για τους αγαπηµένους µας προορισµούς διαλέγουµε τον πιο σίγουρο δρόµο µέσα από ένα ασφαλιστήριο συµβόλαιο της ERGO Ασφαλιστική.

Για να έχουµε το «κεφάλι µας ήσυχο»!

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές