Πέντε συμβουλές για τη σωστή ασφάλιση κατοικίας!


Πέντε σημαντικές συμβουλές δίνει η Insurance Europe στους καταναλωτές, ώστε να εξασφαλίσουν ότι τα σπίτια και το περιεχόμενό τους καλύπτονται σωστά και ότι αποκομίζουν τα μέγιστα από την ασφάλιση της κατοικίας τους.

Αναλυτικά αναφέρει:

Επιλέξτε την ασφαλιστική κάλυψη που είναι κατάλληλη για εσάς - Αξίζει να κάνετε μια μικρή έρευνα για να βρείτε το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, αφιερώνοντας χρόνο για να καταλάβετε τι καλύπτει και ποια είναι τα δικαιώματα και οι ευθύνες σας.

Τακτική επανεξέταση των όρων του συμβολαίου σας - Αποφύγετε τυχόν κενά στην ασφαλιστική σας κάλυψη, εξετάζοντας τακτικά τα συμβόλαια κατοικίας και περιεχομένου κατοικίας.

Μειώστε τους κινδύνους - Όσο καλά καλυμμένοι και αν είστε, μια ζημιά στο σπίτι και στο περιεχόμενό του είναι πάντα ένα δυσάρεστο γεγονός, ειδικά εάν έχετε αντικείμενα με συναισθηματική αξία. Μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο ανεπιθύμητων συμβάντων, κάνοντας το σπίτι σας πιο ανθεκτικό στους καθημερινούς κινδύνους.

Η ώρα της αποζημίωσης - Σε περίπτωση που συμβεί κάτι δυσάρεστο και χρειαστεί να ζητήσετε αποζημίωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον ασφαλιστή σας το συντομότερο δυνατόν, έτσι ώστε οι διαχειριστές των απαιτήσεων να επισκεφθούν άμεσα την ιδιοκτησία σας και να αξιολογήσουν τη ζημία.

Εξερευνήστε νέες επιλογές - Μέσω διαφόρων τεχνολογικών καινοτομιών, όπως είναι οι συνδεδεμένες συσκευές "έξυπνου σπιτιού", οι ασφαλιστές μπορούν πλέον να διαμορφώνουν καλύτερα τους όρους των συμβολαίων με βάση τους κινδύνους που διατρέχει ο κάθε πελάτης ξεχωριστά.

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές