Υπασφαλισμένος: Τα ελαττωματικά κράνη σκοτώνουν και προβληματίζουν τους ασφαλιστές!


- Στα μεγάλα θετικά της ΕΑΕΕ θα αναδειχθεί η απόφαση του Προέδρου Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου να συνδέσει τον ασφαλιστικό κλάδο με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το πρώτο πνευματικό ίδρυμα της χώρας. Μετά από χρόνια θα λένε ότι ήταν ευεργεσία αυτό που ξεκίνησε το 2019 για την εν γένει αναβάθμιση του μέσου όρου εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού. Οι σχετικές διεργασίες συνεχίζονται…

- Το www.nextdeal.gr προτείνει στον Κώστα Μπερτσιά και Δημ. Ζορμπά, με τις ιδιότητές τους σε αρμόδιες επιτροπές και φορείς (η ασφαλιστική αγορά και οι καταναλωτές οφείλουν πολλά στο έργο τους και κάποτε ας το επαινέσουν), να εισηγηθούν στο Δ.Σ. της ΕΑΕΕ την εξέταση του κοινωνικού προβλήματος των ανασφάλιστων δίτροχων μηχανών κάτω των 49 κυβικών που λαμβάνουν άδειες κυκλοφορίας από την αστυνομία, η οποία έχει ευθύνη και πρέπει να συνεργασθεί δίνοντας στοιχεία. Είναι χιλιάδες τα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα και οι προεκτάσεις τους. Αυτή η κατηγορία ΔΕΝ εμφανίζεται στο www.hic.gr του Κέντρου Πληροφοριών του Επικουρικού Κεφαλαίου.

- Αληθεύει ότι πολλά κράνη μοτοσικλετιστών έχουν ελλιπείς προδιαγραφές προστασίας που οδηγούν σε σωματικές βλάβες και θανάτους σε ανύποπτα θύματα των τροχαίων; Η ΕΑΕΕ ας ερευνήσει το θέμα και ας δώσει ΔΩΡΕΑΝ κράνη σε μοτοσικλετιστές ώστε να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα. Οι ασφαλιστές προβληματίζονται με την άδικη εξέλιξη σε τροχαία και τους σκοτωμούς στην άσφαλτο.

#News

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές