Η ασφάλιση δεν σταματά ποτέ


Βρισκόµαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και µία ακόµη «σε­ζόν» κλείνει τις επόµενες µέ­ρες για την επιχειρηµατική κοινότητα. Παροδοσιακά τον Αύγουστο η α­γορά κατεβάζει ρολά για λίγες εβδοµάδες. Τα στελέχη της, όπως και η συντριπτική πλειονότητα των εργαζοµένων, καθώς και τα νοικοκυριά αφήνουν πίσω τους την «καθημερινότητά» τους, προσβλέποντας σε µερικές µέρες ηρεµίας και ξεκούρασης.

Ο διακόπτης πέφτει και οι ρυθµοί χαλαρώ­νουν, πλην φυσικά της τουριστικής αγαράς που ασφυκτιά από κόσµο το καλοκαίρι. Κι όµως τις ηµέρες αυτές ένας ακόµη κλάδος της οικανοµίας παραµένει ενεργός. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την ασφαλι­στική αγορά, που µπορεί µεν να µεταβαίνει σε µια φάση καλοκαιρινής ραστώνης και να µειώνει αντίστοιχα τους ρυθµούς της, παραµένει ωστόσο σε δράση µέσω των προϊόντων της.

Τα ασφαλιστήρια συµβόλαια βρίσκονται πάντα σε ισχύ. Πολλά δε από αυτά είναι απόλυτα συνυφασµένα µε τη θερινή περί­οδο, µιας και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους κινδύνους του καλοκαιριού, παρέχο­ντας καλύψεις για τον ταξιδιώτη, τον ι­διοκτήτη εξοχικής κατοικίας, τον κάτοχο σκάφους αναψυχής, αλλά και για τους επιχειρηµατίες της τουριστικής και ξενο­δοχειακής αγοράς, όπως και της εστίασης. Άλλα, ειδικού τύπου προϊόντα παρέχονται για την κάλυψη της απώλειας αποσκευών, των συνεπειών από την ακύρωση ενός τα­ξιδιού, όπως και για την απώλεια ηλεκτρο­νικών συσκευών. Δεν λείπουν επίσης τα προγράµµατα ασφάλισης ατυχηµάτων και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάµε τα συµβόλαια ασφάλισης υγείας που «τρέχουν» όλο τον χρόνο ή τα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων.

Εν γένει, θα λέγαµε ότι η ασφαλιστική α­γορά δεν σταµατάει ποτέ. Με τον έναν ή µε τον άλλο τρόπο παραµένει σε λειτουργία, βρισκόµενη µε τα προγράµµατά της δίπλα στον ασφαλισµένο, είτε αυτός εργάζεται, είτε επιχειρεί επενδυτικά, είτε κάνει διακοπές.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάµε ότι ξε­γνοιασιά σηµαίνει λιγότερες έννοιες και άγχος, και µε τα κατάλληλα ασφαλιστήρια συµβόλαια στις αποσκευές µας, εκλείπουν οι λόγοι για να έχει κανείς άγχος τον Αύ­γουστο!

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές