Σ. Σηφάκη: Η γνώση για την πρόληψη είναι δύναμη


Σταυρούλα Σηφάκη, PhD, Υπεύθυνη Επικοινωνίας στην Affidea Ελλάδος

Η ενασχόλησή μου με το χώρο της υγείας… προέκυψε ως φυσική εξέλιξη όχι μόνον των σπουδών μου, αλλά και της επαγγελματικής πορείας μου, τόσο στον κλάδο της επικοινωνίας, της ακαδημαϊκής έρευνας και της δημοσιογραφίας, όσο και στις δημόσιες σχέσεις και marketing. Είναι συνυφασμένη με τον τρόπο ζωής μου, την κουλτούρα της προσφοράς στον άνθρωπο, τον χαρακτήρα μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι η γνώση αναφορικά με θέματα πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης αποτελεί δύναμη και ασπίδα προστασίας για το παρόν και το μέλλον στη ζωή ενός ανθρώπου. Ανέκαθεν ακολουθώ και υποστηρίζω έμπρακτα έναν υγιεινό τρόπο ζωής τον οποίο προσπαθώ να τον εμφυσήσω και μεταλαμπαδεύσω στους ανθρώπους γύρω μου.

Η φιλοσοφία της Affidea… θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Για όλους εμάς στην Affidea, το «πάνω από όλα είναι η υγεία» δεν αποτελεί απλά μια έκφραση. Πρόκειται για μήνυμα απόλυτα συνυφασμένο με τον τρόπο σκέψης μας και τις καθημερινές μας πρακτικές. Είναι το μότο και της δικής μου ζωής. Αλλά εκτιμώ ότι πρέπει να γίνει το μότο όλων. Όταν έχουμε υγεία, σωματική και ψυχική, μπορούμε να παλέψουμε για να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά!

Ο ανταγωνισμός στον κλάδο… είναι έντονος και ταυτόχρονα δημιουργικός. Προτιμώ βέβαια το συναγωνισμό καθώς θεωρώ ότι κινητοποιεί κάποιον προκειμένου να βρίσκεται σε εγρήγορση και τον συνεπικουρεί ούτως ώστε να γίνεται ολοένα καλύτερος μέσα από την καθημερινή τριβή και πρακτική. Πολλές οι δύσκολες στιγμές, όμως χαμογελώ και συνεχίζω. Άλλωστε, όταν κάνεις αυτό που αγαπάς, αυτό λειτουργεί και ως ψυχοθεραπεία για κάθε δυσκολία. Βάζω ψυχή σε αυτό που κάνω, πολλή αλήθεια και σεβασμό στη σχέση μου με τους συνεργάτες, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο εαυτό μου!

Η συνεργασία μου με τις ασφαλιστικές μου έδωσε τη δυνατότητα… να προσφέρω την τεχνογνωσία και εμπειρία μου ποικιλοτρόπως καθώς επίσης να ξεδιπλώσω ιδέες, πρωτοβουλίες και ικανότητες και να επεκτείνω τις δράσεις μου σε νέα πεδία εφαρμογής.

Στον ελεύθερό μου χρόνο… ταξιδεύω, επισκέπτομαι μουσεία, διαβάζω ιστορία σε μια ατέρμονη προσπάθεια να εμπλουτίζω διαρκώς τις γνώσεις μου και να διευρύνω τους ορίζοντές μου.

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές