ΑΤΥΧΗΜΑ = "ΠΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ"


Η καθημερινότητα είναι πολύ έντονη και γεμάτη εκπλήξεις, ευχάριστες ή δυσάρεστες..

Ακόμη και μέσα στη ρουτίνα σου, κάνοντας τις ίδιες κινήσεις, ένα λεπτό είναι αρκετό, για να συμβεί το αναπάντεχο. Ένα άλμα απο το φορτηγό κατά τη διάρκεια της ημέρας και ένα ανεβοκατέβασμα στις σκάλες, απλές καθημερινές και συνηθισμένες πράξεις, κόστισαν 508,69 ευρώ στη μια περίπτωση και 330 ευρώ στην άλλη περίπτωση.

Πέραν του σωματικού πόνου, ένα ατύχημα επιφέρει και πόνο στην τσέπη, γιατί χρειάζονται οι πρώτες βοήθειες και όχι μόνο, για την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού. Έτσι η επίσκεψη στο γιατρό, τα αναλγητικά φάρμακα (που τις περισσότερες φορές δεν καλύπτονται καθόλου από τον κοινωνικό φορέα), οι φυσικοθεραπείες και οι απεικονιστικοί έλεγχοι, έρχονται να συνυπολογιστούν, σε μια μεγάλη, για τον ασθενή, δαπάνη.

Έχοντας όμως συμβουλευτεί τον επαγγελματία ασφαλιστικό σου σύμβουλο και φτιάχνοντας ένα πρόγραμμα υγείας ή ατυχημάτων, προσαρμοσμένο στις δικές σου οικονομικές δυνατότητες, θα αποφύγεις το οικονομικό άγχος που πιθανότατα είναι μεγαλύτερο από τον πόνο.

Συγκεκριμένα με το πρόγραμμα ατυχημάτων της Metlife, έχεις την επιλογή του γιατρού και του φυσικοθεραπευτή σου και η αποζημίωση γίνεται στο 100% των αναγνωρισμένων εξόδων σου.

ΑΣΦΑΛΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΡΟΝΤΙΖΩ !!

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές