Φροντίζουμε για το μέλλον μας με το Accelerator PLUS 2.0


Κάθε Σεπτέμβρη παίρνουμε τις αποφάσεις μας για τη νέα σεζόν. Γυμναστήριο, δίαιτα, χόμπι, αποταμίευση. Αυτό τον Σεπτέμβριο, η MetLife μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τον καλύτερο σύμμαχο στην αποταμίευση μας: το Accelerator Plus 2.0, ένα ευέλικτο πρόγραμμα, που προσφέρει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών με το οποίο ο καθένας μπορεί να σχεδιάσει το συνταξιοδοτικό του πλάνο με τον πιο επωφελή για εκείνον τρόπο.

Πρόκειται για μια έξυπνη λύση, που μπορεί να συμπληρώσει το αποταμιευτικό πλάνο κάθε ασφαλισμένου, ένα πρόγραμμα δημιουργίας κεφαλαίου προσαρμοσμένο στο διαθέσιμο εισόδημα και τη συνολική οικονομική δυνατότητα του κάθε ασφαλισμένου ξεχωριστά.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του προγράμματος:

  • Τα ασφάλιστρα ξεκινούν από €600 το χρόνο, δηλαδή €50 το μήνα, προσαρμόζονται στις οικονομικές δυνατότητες του κάθε ασφαλισμένου και προσφέρουν υψηλά ποσοστά επένδυσης από τον πρώτο χρόνο.

  • Ο κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει ελεύθερα τη διάρκεια του προγράμματος.

  • Το πρόγραμμα παρέχει πλήθος κατηγοριών επένδυσης (ομόλογα, μετοχές και χρηματικά διαθέσιμα). Ο κάθε ασφαλισμένος ορίζει τις κατηγορίες που επιθυμεί και το ποσοστό επένδυσης σε αυτές, βάσει του προφίλ του, ενώ μπορεί να επιλέξει είτε ανάμεσα σε οκτώ επενδυτικά προγράμματα είτε ανάμεσα σε πέντε συνδυασμούς προεπιλεγμένων επενδυτικών προγραμμάτων.

  • Ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα εκταμίευσης των χρημάτων, όταν εκείνος το επιλέξει, με βάση τις ανάγκες του και τις συνθήκες της αγοράς.

  • Η καταβολή της παροχής μπορεί να γίνει με τη μορφή είτε εφάπαξ είτε μηνιαίου εισοδήματος.

  • Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο ασφαλισμένος αποκτά πρόσθετη ασφάλιση για την οικογένειά του, σε περίπτωση απώλειας ζωής, ενώ σε περίπτωση μόνιμης ολικής ανικανότητας, απαλλάσσεται από την πληρωμή των ασφαλίστρων του προγράμματος, με ελάχιστο πρόσθετο κόστος.

To Accelerator Plus 2.0 της MetLife αποτελεί την ιδανική λύση για οποιονδήποτε θα ήθελε να κοιμάται ήσυχος εξασφαλίζοντας το δικό του μέλλον, αλλά και το μέλλον της οικογένειάς του, με ένα εγγυημένο εισόδημα, που δεν εξαρτάται από τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία. Και αυτό, διότι τo Accelerator Plus 2.0 είναι ένα εξελιγμένο «συνταξιοδοτικό» εργαλείο που φέρει την αξιοπιστία της παγκόσμιας τεχνογνωσίας της MetLife και την εγγύηση των καταξιωμένων διεθνώς συνεργατών της, όπως η BlackRock, η Pimco, η Vanguard, η JP Morgan, η Legg Mason, η Fidelity, ηTempleton και άλλοι.

Ξεκινήστε τη νέα σεζόν με μια έξυπνη επιλογή με την υπογραφή της MetLife, που θα εξασφαλίσει εσάς και την οικογένεια σας για τα επόμενα χρόνια.

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές