Μετά τα ανασφάλιστα, σειρά παίρνουν τα οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ


Μετά τον έλεγχο και την επιβολή προστίμων για τα ανασφάλιστα οχήματα, σειρά θα πάρουν και τα οχήματα που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης στο ραδιοσταθμό realfm 97,8.

"Αφού ολοκληρώσουμε την αποσαφήνιση του αρχείου μας σε σχέση με τα ανασφάλιστα, γιατί υπήρχε πολύ μεγάλο πρόβλημα στην επικοινωνία μεταξύ των αρχείων εδώ και δεκαετίες των υπουργείων Οικονομικών, Μεταφορών και Δημόσιας Τάξης, θα προχωρήσουμε και για τα ΚΤΕΟ", είπε χαρακτηριστικά"

Σε ό,τι αφορά τα παραβόλα που πληρώθηκαν από ιδιοκτήτες ανασφάλιστων οχημάτων μετά την πρώτη διασταύρωση στοιχείων τον Ιούνιο του 2017, και η κυβέρνηση αποφάσισε να ακυρωθούν, ο κ. Μαυραγάνης διευκρίνισε ότι βρίσκονται στο στάδιο του συμψηφισμού με τυχόν οφειλές ή της επιστροφής.

Επανέλαβε, δε. ότι με πρωτοβουλία του υπουργείου Μεταφορών έχει προταθεί στο υπουργείο Οικονομικών η δοσοποίηση των ασφαλίστρων.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών έκανε αναφορά και στο φαινόμενο που έχει εμφανιστεί και αφορά στο γύρισμα των χιλιομέτρων σε εισαγόμενα και εγχώρια αυτοκίνητα, εξαπατώντας τόσο τους καταναλωτές όσο και τις τελωνειακές αρχές.

Ο κ. Μαυραγάνης επισήμανε πως έχει ήδη ζητήσει από την ΕΕ να εμφανίζεται όλο το ιστορικό Τεχνικών Ελέγχων στο έντυπο ελέγχου των οχημάτων.

Όσον αφορά, τέλος στην επαναφορά του μέτρου της απόσυρσης ανέφερε: "Μακάρι να ήταν στο δικό μου το χέρι, Εγώ είμαι πολύ θετικά διακείμενος σε αυτό, αλλά είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Οικονομικών".

#News

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές