Φ. Κλειδά/ManPower: Μεγάλες αλλαγές στην ασφαλιστική αγορά, στο επίκεντρο ο άνθρωπος


Μπορεί το φαινόμενο της υποασφάλισης να υφίσταται πράγματι, τα τελευταία στοιχεία όμως δείχνουν τάσεις αναστροφής. Αυτό επεσήμανε από το βήμα του 10ου Insurance Conference της Ethos Media, η Γενική Διευθύντρια της ManpowerGroup Ελλάδας, κα Φανή Κλειδά. Κατά την ομιλία της επεσήμανε, μεταξύ άλλων, τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στον ασφαλιστικό κλάδο, υπό το πρίσμα του μακροοικονομικού περιβάλλοντος, του νέου επιχειρηματικού τοπίου και των new trends με επίκεντρο πάντα τον κομβικό ρόλο του ανθρώπινου κεφαλαίου.

Βασικός στόχος, όπως εξήγησε η κα Κλειδά είναι η προστασία του καταναλωτή υπό το νέο θεσμικό πλαίσιο, η αξιοπιστία της αγοράς για τους ασφαλισμένους, η άριστη παροχή υπηρεσιών με καινοτομία και ελκυστικότητα για μετόχους και επενδυτές.

Όπως επισημάνθηκε, επίσης, στην Human Age 2.0 που διανύουμε και την επανάσταση των δεξιοτήτων που λαμβάνει χώρα, βασικά χαρακτηριστικά είναι η ατομική επιλογή, η τεχνολογική επανάσταση, η επιτήδευση του πελάτη και η μετανάστευση διαχείρισης ταλέντου. Όσον αφορά τη δύναμη του Ανθρωπίνου Κεφαλαίου για την αλλαγή και την διαχείριση αυτής, απαιτούνται δυναμικά ευέλικτες ενοποιημένες εταιρικές δομές, βελτιστοποίηση αποτελεσμάτων μέσω ηγετικών δεξιοτήτων, εξυπηρέτηση και ρόλος ασφαλιστή, ευρεία προσέλκυση ταλέντου και δυνατότητα στρατηγικής συμβουλευτικής μαζί με employer branding μέσω σύγχρονων εργαλείων και τεχνικών.

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές #News

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές