Πώς καλύπτονται οι δαπάνες χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας μέσα από τα συμβόλαια υγείας των εται


Ο καρκίνος εξακολουθεί να είναι μια από τις μεγαλύτερες απειλές για τον άνθρωπο παγκοσμίως. Η νόσος ανάλογα το είδος και την μορφή της π.χ. καρκίνος πνεύμονα, στομάχου, εντέρου, μαστού, τραχήλου, οστών κ.α., απαιτεί χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, χημειοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, συνδυασμό θεραπειών κ.α. Η αντιμετώπιση της ασθένειας παραμένει μια πολυέξοδη διαδικασία για τον ασθενή, ο οποίος καλείται να πληρώσει μεγάλα χρηματικά ποσά για φάρμακα, εξετάσεις, θεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις, νοσήλια κτλ.

Η χημειοθεραπεία αποτελεί μια μέθοδο αντιμετώπισης του καρκίνου, η οποία ανάλογα την περίπτωση απαιτεί νοσηλεία με διανυκτέρευση, νοσηλεία μιας ημέρας, συγκεκριμένη λήψη φαρμάκων, κ.α. Τα τελευταία όμως έτη η ραγδαία εξέλιξη των φαρμάκων και των μεθόδων χημειοθεραπειών, σε πολλές περιπτώσεις επιτρέπουν στους ασθενείς να εργάζονται, να ταξιδεύουν και να συμμετέχουν σε όλες τις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες ενδεικτικά Generali, Interamerican, AXA, Allianz, MetLife, NN Hellas, Eurolife ERB, Εθνική, Αγροτική, Ατλαντική Ένωση, Prime, Interasco, Μινέττα, Συνεταιριστική, Ιντερσαλόνικα, μέσα από τα συμβόλαια υγείας που διαθέτουν, καλύπτουν τα έξοδα που θα πραγματοποιήσει ο ασφαλισμένος για την διενέργεια χημειοθεραπειών, ακτινοθεραπειών και εν γένει θεραπειών που θα συστήσει ο θεράπων ιατρός απευθείας στα συμβεβλημένα θεραπευτήρια και έως του ανώτατου ορίου κάλυψης, με ορισμένες προϋποθέσεις π.χ, η νόσος να μην προϋπήρχε της έναρξης του συμβολαίου, να έχει παρέλθει το ελάχιστο χρονικό διάστημα αναμονής από την ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου έως της εμφάνισης της νόσου, κ.α και πάντοτε ανάλογα τις παροχές, τους όρους, το συμβόλαιο και την εταιρεία.

Σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος επιλέξει για την θεραπεία του μη συμβεβλημένα θεραπευτήρια ή ακόμα και δημόσια οι χημειοθεραπείες καλύπτονται με προϋποθέσεις, π.χ. απολογιστικά, ή επιδοματικά, ή με ποσοστό κ.α. ανάλογα τους όρους του εκάστοτε συμβολαίου ενώ εάν απαιτηθούν θεραπείες σε κλινικές Ευρώπης, ΗΠΑ και Καναδά, ακολουθούνται συγκεκριμένες διαδικασίες και προϋποθέσεις ανάλογα τους όρους, το συμβόλαιο και την εταιρεία.

Δείτε εδώ τον όρο «Χημειοθεραπείες» μέσα από τους Γενικούς Όρους των συμβολαίων υγείας των εταιρειών ενδεικτικά AXA, Εθνική, Eurolife ERB, Generali, Interamerican, MetLife, Μινέττα, Prime:

AXA: Mediσυν 2

Εθνική: Full Health

Eurolife ERB: Στο πρόγραμμα Premium Νοσοκομειακό 100 Α’ καλύπτει

Generali: New Medical Safety

Interamerican: Medihospital Optimum

MetLife: ABC Health Care 2015Ε

Μινέττα: Medical Diamond

Prime Insurance: Clinic A’ Class

Ένας ασθενής που διατηρεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας έχει την δυνατότητα να επιλέξει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας. Ενημερωθείτε σήμερα με λεπτομέρειες από τον διαμεσολαβητή σας για τα οφέλη και το κόστος ενός ατομικού ή οικογενειακού συμβολαίου υγείας.

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές