Πώς καλύπτονται οι «Αμοιβές Αρχιτεκτόνων» μέσα από τα συμβόλαια περιουσίας των εταιρειών;


Με αφορμή την πρόσφατη γιορτή αρχιτεκτονικής Open House, το nextdeal.gr ενημερώνει σχετικά.

Σε περίπτωση που προκύψει ζημία από καλυπτόμενους κινδύνους όπως φωτιά, σεισμός, πλημμύρα κ.α. σε ασφαλισμένο ακίνητο, οι ιδιοκτήτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν επαγγελματία αρχιτέκτονα-μηχανικό προκειμένου να επισκευάσουν τις ζημιές.

Η παροχή «αμοιβές αρχιτέκτονα-μηχανικού» διατίθεται μέσα από τα συμβόλαια ασφάλισης κατοικίας ή και επιχείρησης και καλύπτει τις εύλογες αμοιβές ενός αρχιτέκτονα-μηχανικού καθώς και τα έξοδα που απαιτούνται για την έκδοση άδειας ανοικοδόμησης και επισκευής των ζημιών, ανάλογα το πρόγραμμα και την εταιρεία.

Όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες Interamerican, Generali, Axa, Allianz, ERGO-Αγροτική, Eurolife ERB, Εθνική, Ατλαντική Ένωση, Prime, Interasco, Συνεταιριστική, Μινέττα, Ιντερσαλόνικα, AIG, Ορίζων, περιλαμβάνουν την παροχή «αμοιβές αρχιτεκτόνων-μηχανικών» μέσα στα ασφαλιστήρια περιουσίας που διαθέτουν ενώ και το κόστος της παροχής περιλαμβάνεται στο συνολικό ασφάλιστρο.

Δείτε εδώ πιο αναλυτικά τον όρο «αμοιβές Αρχιτεκτόνων- Μηχανικών» μέσα από τους γενικούς όρους ασφαλιστηρίων κατοικίας των εταιρειών ενδεικτικά ERGO, Μινέττα, AXA, Εθνική και Prime:

Ergo Hellas: «Ergo HOME & Ergo DOMUS»

Ενημερωθείτε σήμερα από τον διαμεσολαβητή σας για τα οφέλη ασφάλισης της περιουσίας σας.

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές