MetLife: Αύξησε τα έσοδα των συνεργατών της κατά 30% την τετραετία 2012-2016


“Εσύ και η MetLife θα είστε ένα ανεκτίμητο κομμάτι στη ζωή μας. Σε ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σου στην ταλαιπωρία μας.”

Με αυτά τα λόγια, μέρος ενός γράμματος ασφαλισμένου προς τον ασφαλιστή του, ο Δημήτρης Μαζαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος της MetLife, καλωσόρισε τους περίπου 400 συνεργάτες του – από το tied agency της Εταιρείας – στην καθιερωμένη εκδήλωση βραβεύσεων για το έτος 2016. Ένα γράμμα που μπορεί οι χαρακτήρες του να ήταν φανταστικοί, όμως το περιεχόμενό του ήταν 100% αληθινό, αντικατοπτρίζοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των Ασφαλιστών της Εταιρείας, οι οποίοι με το ανθρώπινο και επαγγελματικό τους χαρακτήρα έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια από τις πρώτες θέσεις στο μερίδιο της αγοράς αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά των ασφαλισμένων τους.

Η τετραετία 2012-2016 φαίνεται να δικαίωσε σύμφωνα με τον κ. Μαζαράκη τις στρατηγικές αποφάσεις και επιλογές της Εταιρείας καθώς έχοντας διαβάσει σωστά τις εξελίξεις προσαρμόστηκαν κατάλληλα χωρίς να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Τα έσοδα των συνεργατών τους αυξήθηκαν κατά μέσο όρο στην τετραετία κατά 30% ενώ για το 2016 η Εταιρεία ξεπέρασε τους στόχους της με νέες πωλήσεις που έφτασαν τα 25 εκατ. ευρώ, συνολικά ασφάλιστρα 247 εκατ. ευρώ και μια κερδοφορία στα 17 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Μαζαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Τα αποτελέσματα της τετραετίας μας δικαίωσαν. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι νικήσαμε. Είναι μόνιμη η νίκη μας όμως; Όχι δεν είναι. Αν και Ολυμπιακός θα μοιραστώ μαζί σας μια φράση του Βαζέχα που με βρίσκει σύμφωνο. Πριν σου έρθει η μπάλα πρέπει ήδη να έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις με αυτή. Κάθε φορά που είχα δεύτερες σκέψεις έχανα την ευκαιρία. Όχι δεύτερες σκέψεις λοιπόν, προχωράμε μπροστά στο δρόμο που χαράξαμε το 2012”.

Στη συνέχεια και αφού μεσολάβησε το πρώτο κομμάτι των βραβεύσεων, το λόγο πήρε ο Head του Face to Face Distribution της Εταιρείας Γιώργος Ζεβουδάκης. Ο κ. Ζερβουδάκης τόνισε ότι για ακόμη μια χρονιά η Εταιρεία έγινε πιο παραγωγική από την προηγούμενη. Ένα σερί αυξήσεων σε όλους τους τομείς, υπερβαίνοντας τους στόχους τους με επιδόσεις που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος ήταν “Οι καλύτερες ever!”

Συγκεκριμένα η Εταιρεία είχε αύξηση σε επίπεδο ατομικών συμβολαίων 25%, σε επίπεδο ομαδικών 36% ενώ ο συνολικός κύκλος εργασιών της έφτασε να είναι αυξημένος κατά 10%.

Ο κ. Ζερβουδάκης κλείνοντας την ομιλία του δήλωσε: “Η ασφαλιστική συνείδηση δεν αναπτύσσεται μέσω διαφημίσεων με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου ή βάζοντας τις αρχές της αναλογιστικής στα σχολεία όπως συζητούσε ο κ. Φίλης. Η ασφαλιστική συνείδηση στην Ελλάδα αναπτύσσεται μέσα από την αναγκαστική και ανώμαλη προσγείωση των βασικών καλύψεων στις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης. Έτσι συνειδητοποιεί ο Έλληνας την αξία που προσφέρουν τα προγράμματα της MetLife αλλά και οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές της. Σας καλώ να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο”.

Η βραδιά έκλεισε με το δεύτερο κομμάτι των βραβεύσεων όπου κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος της χρονιάς αναδείχθηκε για ακόμη μια χρονιά ο Ζακ Σούσης ενώ Διευθυντής γραφείου ο Αλέξανδρος Μόρντο ενώ αρκετά έντονη συναισθηματικά ήταν η στιγμή που η Εταιρεία βράβευσε για το συνολικό τους έργο και για τη συνεισφορά τους στο επάγγελμα και την Εταιρεία τους βετεράνους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές με πάνω από 40 χρόνια προσφοράς.

Τέλος, αρκετά ενδιαφέρουσα ήταν και η προσέγγιση του κ. Μαζαράκη ο οποίος πριν προχωρήσει στις βραβεύσεις και θέλοντας να προάγει την ομαδικότητα μεταξύ των συνεργατών του, τους ζήτησε να πουν ευχαριστώ ο ένας στον άλλο για την πολύτιμη βοήθεια που έχουν προσφέρει, αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την αξία του κάθε ένα στην Εταιρεία αλλά και στο σύνολο της Ελληνικής Ασφαλιστική Αγοράς.

#News

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές