Ομαδικές Ασφαλίσεις της MetLife η Νο 1 επιλογή των εταιρειών.


Η αξιοπιστία, η ποιότητα υπηρεσιών και ο άρτιος σχεδιασμός προγραμμάτων καθιστούν τη MetLife και το 2016 την πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων για την κάλυψη του ανθρώπινου δυναμικού τους.

Συνολικά το χρόνο που πέρασε η εταιρεία κατέβαλε το ποσό των € 114.764.000 για παροχές προγραμμάτων Ζωής, Υγείας και συνταξιοδοτικών και το ποσό των € 15.391.000 σε περισσότερους από 1.200 συνταξιούχους.

94 νέες εταιρείες ασφάλισαν τους ανθρώπους τους στη MetLife

Το 2016 αποτέλεσε μια σημαντική χρονιά για την ασφάλιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Πιο συγκεκριμένα, 94 εταιρείες αποφάσισαν για πρώτη φορά να προχωρήσουν στην ασφάλιση του προσωπικού τους μέσω των προνομιακών ομαδικών παροχών της MetLife, το μεγαλύτερο ποσοστό από τις οποίες προέρχεται από τους κλάδους της εκπαίδευσης, ναυτιλίας, αθλητισμού και τεχνολογιών.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ότι η αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρά το δύσκολο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζει να αναζητά ουσιαστικές λύσεις στην ασφάλιση των ανθρώπων της.

Έμφαση στο μέλλον με συμμετοχή στα Ομαδικά Συνταξιοδοτικά προγράμματα της MetLife

Το χαρτοφυλάκιο των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων της MetLife αναπτύχθηκε σημαντικά μέσα στο 2016, τόσο μέσα από την αύξηση των εθελοντικών εισφορών όσο και από την ασφάλιση νέων εταιρειών. Η αύξηση αυτή οφείλεται κυρίως στην αβεβαιότητα των ασφαλισμένων για το μέλλον το δικό τους αλλά και των παιδιών τους, στην ανασφάλεια μιας ενδεχόμενης απώλειας εισοδήματος την στιγμή της συνταξιοδότησης από τον κύριο φορέα ασφάλισης καθώς και στα κίνητρα του νέου φορολογικού πλαισίου.

Αναβάθμιση Υφιστάμενου χαρτοφυλακίου

Αποτέλεσμα της σημαντικής εμπειρίας της ομάδας πωλήσεων της MetLife είναι ότι έχει υπ’ ευθύνη της και χειρίζεται ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο. Έγκαιρα και γρήγορα ενημερώνονται όλοι οι πελάτες για αναβαθμίσεις, προτάσεις συγκράτησης κόστους των προγραμμάτων, και προσθήκες παροχών που βελτιώνουν σημαντικά το επίπεδο κάλυψης των υπαλλήλων. Μέσα από τέτοιου είδους ενέργειες, κατάφερε να ενισχύσει το συνολικό ετήσιο ασφάλιστρο του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου Ζωής και υγείας κατά € 2,200,000.

Η τεχνολογία στο πλευρό των ομαδικών ασφαλίσεων

Οι Ασφαλισμένοι με Ομαδικό Πρόγραμμα χαίρουν ιδιαίτερης εξυπηρέτησης και υπηρεσιών μέσω των τεχνολογικών καινοτομιών της MetLife.

Πιο συγκεκριμένα, η MetLife παρέχει στους εργαζόμενους που καλύπτονται από Ομαδικό πρόγραμμα τη δυνατότητα να επιλέξουν συμπληρωματικές ασφαλιστικές παροχές, που καλύπτουν τις προσωπικές τους ανάγκες, μέσα από μια καινοτόμο ηλεκτρονική πλατφόρμα. Τα μέλη μπορούν να ενεργοποιήσουν τις ευέλικτες αυτές παροχές με online εγγραφή, χωρίς επιπλέον διαδικασίες, 24 ώρες το 24ωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα αποτελεί παγκόσμια επιτυχία για τη MetLife αλλά και για την ελληνική αγορά και ότι οι ευέλικτες παροχές κυριάρχησαν στις πωλήσεις της MetLife για το 2016 με πρωταθλητές τις παροχές των Σοβαρών Ασθενειών και την Απώλεια Εισοδήματος.

Επιπλέον, αυξήθηκε η χρήση της εφαρμογής e-claims, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής εξωνοσοκομειακών εξόδων, όπου δίνει στον ασφαλισμένο το προνόμιο να αποζημιώνεται απευθείας στον τραπεζικό του λογαριασμό εντός 48 ωρών. Η συγκεκριμένη εφαρμογή εντάσσεται μέσα στην πλατφόρμα e-services και η μεγάλη επιτυχία της έγκειται στο ότι η διαδικασία πληρωμής γίνεται άμεσα, απλά με το «πάτημα ενός κουμπιού». Έτσι, επιτυγχάνεται σημαντική οικονομία χρόνου και ενέργειας από τα εμπλεκόμενα μέλη. Συνολικά καταβλήθηκαν 35,000 περιπτώσεις αποζημιώσεων μέσω της εφαρμογής e-claims μειώνοντας σημαντικά την γραφειοκρατική διαδικασία αποζημίωσης. Η εφαρμογή e-claims, που προσφέρει αποκλειστικά η MetLife, λειτουργεί ως κεντρικό σημείο αναφοράς για τον εργοδότη και τον εργαζόμενο δημιουργώντας μια νέα εποχή για τις ομαδικές παροχές.

Για άλλη μια φορά -και σε ιδιαίτερα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον- το τμήμα ομαδικών ασφαλίσεων της MetLife κατάφερε να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες και προκλήσεις και να παραμείνει η κορυφαία επιλογή εργοδοτών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

#News

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές