Οικονομική ασφάλεια για την οικογένειά σας.


Ονομάζομαι Χριστίνα, είμαι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο και έχουμε δύο μικρά παιδιά. Ζούμε στην Αθήνα τα τελευταία πέντε χρόνια και μας αρέσει πολύ. Οικονομικά τα πάμε καλά, αλλά είναι πάντα καλύτερο να έχεις λίγα παραπάνω, γι’ αυτό σχεδιάζω να γυρίσω στη δουλειά μου ως αναισθησιολόγος με μερική απασχόληση όταν το μικρότερο παιδί μας θα πάει σχολείο του χρόνου.

Η φύση της δουλειάς μου όλα αυτά τα χρόνια με έχει φέρει σε επαφή με περιστατικά όπου, δυστυχώς, είτε ο ένας είτε και οι δύο γονείς, έχουν πεθάνει. Επειδή έχω δει από πολύ κοντά πόσο καταστροφικό είναι κάτι τέτοιο και πόσο σημαντική είναι εκείνη τη δύσκολη στιγμή η οικονομική βοήθεια, ο Αλέξανδρος κι εγώ αποφασίσαμε να λάβουμε τα μέτρα μας ώστε υπάρχει προστασία εάν μας συμβεί κάτι.

Εδώ και καιρό θέλουμε να αξιολογήσουμε την οικονομική μας κατάσταση αλλά δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς κάλυψη χρειαζόμαστε για να παρέχουμε τα απαραίτητα στις κόρες μας, να καλύψουμε το στεγαστικό και τους άλλους λογαριασμούς αν κάτι συμβεί στον έναν από εμάς ή και στους δυο μας.

Ασφαλιστική Λοκρίδος.

Εμείς μπορούμε!

#ΧρήσιμεςΣυμβουλές

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές