ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ

Η Ασφαλιστική Λοκρίδος με αίσθημα ευθύνης και λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που παρατηρείται, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα με θέμα " Το περιβάλλον της Υγείας, τις Τάσεις και τις Εξελίξεις της ".

Η ζωή είναι ωραία αλλά γεμάτη εκπλήξεις.

Για εμάς, λοιπόν, που θέτουμε στόχους, η αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων, είναι μέρος της ζωής μας. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως για την πραγματοποίησή τους, σε ένα περιβάλλον απαιτητικό, είναι η φροντίδα και η διασφάλιση της υγείας μας και της υγείας αυτών που αγαπάμε.

Η πρόσβαση στα πιο σύγχρονα Ιατρικά Κέντρα και με τα πλέον προηγμένα Ιατρικά Μέσα είναι το λιγότερο που οφείλουμε στον εαυτό μας.

Βασικός στόχος της συνάντησής μας είναι η επιλογή θεμάτων, που καλύπτουν τις ραγδαίες εξελίξεις στο κομμάτι της υγείας και η στοιχειώδης ενημέρωσή σας γύρω από το "φλέγον" αυτό ζήτημα, με την δική σας πάντα ενεργό συμμετοχή.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα ανταπόκριση και ενθάρρυνσή σας και με ιδιαίτερη χαρά σας περιμένουμε την ΠΑΡΣΚΕΥΗ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ για μια παραγωγική, δημιουργική και ενδιαφέρουσα συνάντησή μας, που θα λύσει πολλά ερωτήματά σας.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους έχουν θέσει ως στόχο την διασφάλιση της υγείας τους και όλων όσων αγαπάνε.

Η σωστή ενημέρωση του πολίτη, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς, γι'αυτό συνεχίζουμε με ανυποχώρητη αισιοδοξία, πίστη και πάθος.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης:

17:30- 18:00 Προσέλευση κοινού.

18:00 - 18:15 Ελένη Σοροπάνη, Ασφαλιστικός Σύμβουλος.

Εισαγωγή στην εκδήλωση και καλωσόρισμα του ακροατηρίου.

18:15 - 18:45 Νίκος Σωφρονάς, Διευθυντής Ανάπτυξης Εκπαίδευσης και Νέων Δικτύων. Περιβάλλον υγείας, τάσεις και εξελίξεις.

18:45 - 20:00 Γεώργιος Ντόντος, Προϊστάμενος Ανάπτυξης εργασιών Υγείας.

Ανάγκες ασφάλισης υγείας και προτεινόμενες ασφαλιστικές λύσεις

20:00 - 20:30 Υποδομές υγείας του ομίλου INTERAMERICAN.

20:30 - 21:00 Δεξίωση

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οι απαιτήσεις σας, υποχρέωσή μας!!!

Ασφαλιστική Λοκρίδος

Εμείς μπορούμε!

#News

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές