ΗΡΩΝ ΕΝ.Α – Ενεργειακή ανεξαρτησία για όλους


Μπες στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α και γίνε «παραγωγός» του ρεύματος που καταναλώνεις!

Με το νέο, πρωτοποριακό Πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, γίνεσαι «παραγωγός» πράσινης ενέργειας. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε πελάτης του ΗΡΩΝΑ που συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΝ.Α έχει τη δυνατότητα να «αγοράσει» από φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, τόση ενέργεια όση και η ετήσια κατανάλωσή του, φτάνοντας έως και να μηδενίσει το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού του! Και όλα αυτά, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει φωτοβολταϊκό ή άλλον εξοπλισμό στη στέγη του.

Τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΕΝ.Α την αποκτάς με την καταβολή του ελάχιστου ποσού 100€, που θα σου επιστραφεί μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στους λογαριασμούς σου και το οποίο θα μπορείς στη συνέχεια να αυξάνεις είτε εφάπαξ, είτε σταδιακά, μέχρι να μηδενίσεις το κόστος του ρεύματος του λογαριασμού σου.

Στην σημερινή αγορά ενέργειας, η συμμετοχή σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α θα σου δίνει «απόδοση» περίπου 8,5%.

Χρησιμοποίησε το CALCULATOR για να υπολογίσεις το ποσό της έκπτωσης που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου, ανάλογα με το ποσό της συμμετοχής σου στο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α συνδυάζεται με οποιοδήποτε εμπορικό πρόγραμμα προμήθειας ρεύματος επιλέξεις.

Γιατί να συμμετέχεις στο ΗΡΩΝ ΕΝ.Α;


Για να δεις το κόστος του ρεύματός σου να μειώνεται, ή και να μηδενίζεται!

Για να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα και να συμμετέχεις ενεργά στην παγκόσμια επανάσταση της καθαρής ενέργειας.

Για να αποκτήσεις πραγματική ΕΝεργειακή Ανεξαρτησία, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις φωτοβολταϊκό ή άλλο εξοπλισμό στη στέγη σου.

Για να έχεις μία πολύ καλή «απόδοση» στο κεφάλαιο με το οποίο συμμετέχεις, μέσω των εκπτώσεων που θα λαμβάνεις στο λογαριασμό σου.


Με το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α, έχεις τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού συστήματος, χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσεις!

Ενημέρωση Πελατών

Posts Are Coming Soon
Μείνετε συντονισμένοι...

Προσφορές