Κατοικία

Ασφάλεια Κατοικίας

Το σπίτι αποτελεί το πιό σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του μικρομεσαίου Έλληνα, περιουσιακό στοιχείο το οποίο αποκτήθηκε μετά από μεγάλους κόπους και στερήσεις μιας ολόκληρης ζωής. 


Οι κίνδυνοι που απειλούν την ασφάλεια στο σπίτι μας (αλλά και την ασφάλεια της επιχείρησης μας) είναι πάρα πολλοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ζούμε σε μία από τις περισσότερο σεισμογενείς περιοχές του κόσμου, τα ακραία φυσικά φαινόμενα λόγω της οικολογικής καταστροφής που έχουμε προκαλέσει στον πλανήτη, είναι όλο και πιο βίαια και όλο και πιο συχνά. Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε ακόμη και στην σκέψη πως μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουμε ότι δημιουργήσαμε με πάρα πολλούς κόπους μια ολόκληρη ζωή, είναι τρομακτικό. 


Όλα αυτά δεν τα γράφουμε έχοντας σκοπό να σας τρομάξουμε αλλά θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε το πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια σπιτιού. Η λογική του "δεν θα συμβεί σε εμένα" δεν είναι και τόσο λογική σκέψη. Το κόστος ασφάλισης σπιτιού είναι μηδαμινό σε σχέση με την αξία του σπιτιού σας, εάν σκεφτείτε ότι ένα σπίτι αξίας 100.000? για κάλυψη πυρκαγιάς και σεισμού κοστίζει μόνο 159? ετησίως. 


Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, όπως επίσης και για αιτήσεις για ασφάλιση σπιτιού, τηλεφωνήστε μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. 


Η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης δεν εξαρτάται μόνο από τις εμπορικές αποφάσεις που παίρνει ο ίδιος ο επιχειρηματίας. Πολλές φορές αυτή επηρεάζεται ανεπανόρθωτα από ζημιές που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την κατάλληλη ασφαλιστική προστασία. 


Εμείς παρακολουθούμε διαρκώς τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου και έχουμε ένα πλήθος Ασφαλιστικών Προγραμμάτων που ενδιαφέρουν τον κάθε έμπορο, καταστηματάρχη, βιομήχανο, ελεύθερο επαγγελματία και γενικά κάθε επιχειρηματία προσφέροντας απόλυτη σιγουριά και εξασφάλιση. H ασφάλιση επιχείρησης (όπως αντίστοιχα και η ασφάλιση κατοικίας) αποζημιώνει τον ιδιοκτήτη για την απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προέλθει από ένα μεγάλο αριθμό κινδύνων όπως πυρκαγιά, κεραυνό, σεισμό, κλοπή, πλυμμήρα, θύελλα, καταιγίδα, θραύση σωληνώσεων, θραύση κρυστάλλων, οχλαγωγίες, πολιτικές ταραχές, κακόβουλες ενέργειες, αστική ευθύνη για υλικές ζημιές σε τρίτους, έξοδα αποκομιδής συντριμμάτων και άλλα.

 

Οποιαδήποτε και να είναι η επιχείρησή σας, μεγάλη ή μικρή, έχουμε την κατάλληλη λύση για την ασφάλεια που χρειάζεται αυτή. 
Τηλεφωνήστε μας για να σας επισκεφθούμε και  και να σχεδιάσουμε από κοινού την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας.