Ασφάλιση Εισοδήματος

 

Προστατεύστε το σημαντικότερο περιουσιακό σας στοιχείο!​

 

Γιατί είναι απαραίτητη η Ασφάλεια Εισοδήματος;


Το σπίτι, το αυτοκίνητο, ή ακόμα και οι αποταμιεύσεις μας θεωρούνται τα πιο σημαντικά περιουσιακά μας στοιχεία. Πλάι σε αυτά όμως, το εισόδημα που παράγουμε κατά την περίοδο που εργαζόμαστε είναι το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας. Ωστόσο, ένα ατύχημα ή μία ασθένεια μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ικανότητά μας για εργασία, με δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για το εαυτό μας και την οικογένειά μας.

 

 

 

 

 

 

 

Τα εισοδήματα υπολογίστηκαν με βάση την υπόθεση ετήσιου εισοδήματος 30.000€, για περίοδο εργασίας 35 ετών.

 

Η ασφάλεια εισοδήματος είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να εξασφαλίσετε για εσάς και την οικογένειά σας ένα σημαντικό κεφάλαιο ή εισόδημα, σε περίπτωση πρόσκαιρης ή μόνιμης ανικανότητας για εργασία από ασθένεια ή ατύχημα.

 

Πόσο κεφάλαιο Ασφάλειας Εισοδήματος χρειάζομαι;

 

Μπορείτε να υπολογίσετε ένα ενδεικτικό μηνιαίο εισόδημα προς ασφάλιση με βάση τα μηνιαία έξοδά σας (έξοδα διαβίωσης, δάνεια, ενοίκια, κ.λπ.) σε σχέση με τα μηνιαία έσοδά σας (μισθός συζύγου, φορέας κοινωνικής ασφάλισης, κ.λπ.), σε περίπτωση ανικανότητας.

 

Κατηγορίες Ασφαλειών Εισοδήματος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πώς θα κάνω τη σωστή επιλογή;     

 

  1. Υπολογίστε σωστά το ποσό για το οποίο θα ασφαλιστείτε, ώστε να εξασφαλιστεί το εισόδημά σας.Το γραφείο μας, που φροντίζει για την ασφάλισή σας, θα σας βοηθήσει καθοριστικά στον σωστό υπολογισμό.

  2. Επιλέξτε την κατηγορία προγράμματος ασφάλισης εισοδήματος που πραγματικά ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες.

  3. Επιλέξτε μια ασφαλιστική εταιρεία φερέγγυα και αξιόπιστη, με ισχυρό οικονομικό υπόβαθρο. 

 

Σύνταξη


Γιατί χρειάζομαι πρόσθετο κεφάλαιο για τη σύνταξή μου; 


Είναι σαφές ότι αν επιθυμούμε να διατηρήσουμε σε ικανοποιητικό βαθμό την ποιότητα της ζωής μας κατά την περίοδο της σύνταξης, θα πρέπει να σχεδιάσουμε τη δημιουργία ενός πρόσθετου κεφαλαίου για τα χρόνια που έρχονται. Η κοινωνική σύνταξη γήρατος πιθανότατα δεν θα επαρκεί τότε.
Μεριμνώντας σήμερα κιόλας, μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρόγραμμα συστηματικής αποταμίευσης και επένδυσης, ενώ παράλληλα να εμπλουτίσουμε την συνταξιοδοτική μας αποταμίευση με ασφαλιστικές καλύψεις, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε ροές εισοδήματος ακόμα και αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο στη ζωή μας.


Όλοι πια γνωρίζουμε τις ραγδαίες αλλαγές στο δημόσιο σύστημα ασφάλισης της χώρας μας. Η μεγάλη μείωση των συνταξιοδοτικών παροχών δεν άφησαν ανεπηρέαστο κανένα ασφαλισμένο.
Τα Συνταξιοδοτικά Προγράμματα των Εταιρειών που εκπροσωπούνται από το γραφείο μας διακρίνονται για την απλότητα των παροχών τους και τους ξεκάθαρους όρους τους.
Με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα σας παρέχεται  σύνταξη στο ποσό που επιθυμείτε, είτε με δική σας εφάπαξ καταβολή, είτε με μηνιαία προγραμματισμένη αποταμίευση, έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μια ευχάριστη ζωή χωρίς περιορισμούς και στερήσεις.
Διάρκεια συμβολαίου, επιλογή περιόδου συνταξιοδότησης, επιθυμητό ποσό και τόσα άλλα χαρακτηριστικά μπορούν να επιλεγούν με δικά σας κριτήρια ώστε να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη αλλά όχι και το κόστος.

 

 

 

Ζητήστε μας να σας κάνουμε μια Δωρεάν Συνταξιοδοτική Μελέτη σε προσωπικό επίπεδο και δείτε την διαφορά!

 

Με τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μπορείτε να συμπληρώσετε τις παροχές της Κοινωνικής Ασφάλισης στους τομείς της σύνταξης χηρείας, αναπηρίας και γήρατος, καθώς σας παρέχει τις εξής δυνατότητες:

  • Ασφάλεια Ζωής, για την προστασία της οικογένειάς σας

  • Ασφάλεια Εισοδήματος και, κυρίως,

  • Αποτελεσματική αποταμίευση, με σκοπό τη δημιουργία ενός συνταξιοδοτικού κεφαλαίου.