Αυτοκίνητο

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Αν οδηγείτε αυτοκίνητο, δεν έχει σημασία πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε ή πόσο παλιό είναι. Σημασία έχει ότι πρέπει εσείς και το αυτοκίνητό σας να είστε ασφαλισμένοι από κάθε πιθανό κίνδυνο.

Αυξάνονται σε καθημερινή βάση οι οδηγοί που μας προτιμούν για την ασφάλιση των αυτοκίνητων τους και κατά τα λεγόμενα τους δεν πρόκειται για κάτι τυχαίο. Είναι το φυσιολογικό επακόλουθο της ισορροπημένης σχέσης οικονομίας - επαγγελματισμού - εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους ασφαλισμένους μας.

Σε αντίθεση με τη γενικότερη τάση, ποτέ δεν επικεντρωνόμαστε απλά και μόνο σε στόχους αύξησης πωλήσεων αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα.

Είναι στις αρχές μας, όταν και εφόσον οι ασφαλισμένοι μας χρειαστούν, να είμαστε πάντα στο πλευρό τους. Είτε πρόκειται για την αρχική ασφάλιση, την ανανέωση η την διαδικασία αποζημίωσης, να στηρίζουμε τις ανάγκες και τις θέσεις των ασφαλισμένων, με όλες μας τις δυνάμεις και σε κάθε επίπεδο. Για εμάς, κάθε νέα ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι απλά η αρχή μιας σχέσης οικονομίας επαγγελματισμού και εμπιστοσύνης.

 

Στην Ασφαλιστική Λοκρίδος  σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη όχι μόνο για τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, αλλά και για εσάς και τους συνεπιβάτες σας, με ολοκληρωμένα προγράμματα για την αποκατάσταση ζημιών από κάθε πιθανό κίνδυνο όπως φωτιά, κλοπή, φυσικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων και άλλα.