Σκάφος

Ασφάλεια Σκάφους

Η θάλασσα είναι πάθος, το σκάφος είναι ο τρόπος να ταξιδέψουμε σε αυτήν και να απολαύσουμε την αίσθηση ελευθερίας και ανεμελιάς που τόσο χρειαζόμαστε. 


Ανεξάρτητα από το είδος ή το κόστος του, αποτελεί για τον κάτοχό του ένα περιουσιακό στοιχείο σημαντικής οικονομικής, αλλά και συναισθηματικής αξίας. Ενώ οι κίνδυνοι που το απειλούν είναι πολύ περισσότεροι από κάθε άλλο μεταφορικό μέσο.


Απαραίτητα πρέπει να είναι ασφαλισμένο όχι μόνο για την υποχρεωτική από τον νόμο αστική ευθύνη αλλά και για θαλάσσιους κινδύνους, φωτιά, κλοπή, έκρηξη, μηχανικές βλάβες-άξονα προπέλα. 
Η Ασφαλιστική Λοκρίδος έχει εξασφαλίσει για εσάς τα πιο συμφέροντα προγράμματα ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής για κάθε τύπο σκάφους, ιδιωτικής, επαγγελματικής ή ναυταθλητικής  χρήσης, τόσο για μικρά σκάφη όσο και για Yachts αλλά και Mega Yachts προσαρμόζοντας τις απαιτήσεις του πελάτη στην καλύτερη δυνατή σχέση κόστους / καλύψεων. 


Συνήθως κοστίζει οικονομικότερα από την ασφάλιση ενός αυτοκινήτου, ενώ οι θαλάσσιοι κίνδυνοι είναι πολλαπλοί. Εμείς μοιραζόμαστε μαζί σας το πάθος για την θάλασσα και το σκάφος, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, σας προσφέρουμε τις ιδανικότερες λύσεις ασφάλισης. 
Για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστα το απέραντο γαλάζιο.


Ταξιδέψτε μαζί μας!!!