Ασφάλεια Υγείας​

 

Προγράμματα Υγείας: Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

 

Γιατί είναι απαραίτητη η ιδιωτική ασφάλιση υγείας;


Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η καλύτερη λύση για να εξασφαλίσετε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας και αποτελεσματική διαχείριση του κόστους. 

Ειδικότερα:

 • Συμπληρώνει τις παροχές του κοινωνικού σας ταμείου.

 • Σας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους.

 • Εξασφαλίζει άμεση πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, χωρίς αναμονή.

 • Σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, σε κάθε βαθμίδα περίθαλψης.

 • Σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε το γιατρό, το διαγνωστικό κέντρο και το νοσηλευτικό ίδρυμα που επιθυμείτε.

 • Έχει προσιτό κόστος και προσαρμόζεται στις δικές σας οικονομικές δυνατότητες.

 • Σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτες και μεγάλες δαπάνες υγείας.

 

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 


Έτσι όπως εξελίσσεται σήμερα ο τομέας της δημόσιας υγείας και η συνολική εξυπηρέτηση των πολιτών, υπάρχει η ανάγκη για σωστή κάλυψη κάθε ανάγκης μας, στο τομέα των υπηρεσιών υγείας . Νοσοκομειακά προγράμματα, ετήσια, ανανεούμενα, με πολύ χαμηλό κόστος μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σε νοσοκομειακή περίθαλψη, με ή χωρίς συνδυασμό των υπηρεσιών του ΕΟΠΠΥ .
    
Με εμπειρία και εξειδίκευση στις ασφαλίσεις υγείας προσφέρουμε λύσεις τόσο από ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδος όσο και από ασφαλιστικές εταιρίες του Εξωτερικού.
Μπορούμε να σχεδιάσουμε , να υλοποιήσουμε και να διαχειριστούμε όποιο οικογενιακό ή ατομικό νοσοκομειακό πρόγραμμα θέλετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις οικονομικές δυνατότητες σας.

Ασφάλιση υγείας με πρωτοποριακές καλύψεις και προσιτά ασφάλιστρα
     
Προγράμματα υγείας    

 

 • Για εσάς που επιθυμείτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, το οποίο προσφέρει πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο γιατρών, διαγνωστικών κέντρων, ιδιωτικών και κρατικών κλινικών.

 • Για εσάς που θέλετε να έχετε νοσοκομειακή κάλυψη, εξασφαλίζοντας τα έξοδα νοσηλείας σε ιδιωτικές ή κρατικές κλινικές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 • Σε εσάς που επιθυμείτε οικονομική κάλυψη με τη μορφή επιδομάτων υγείας, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα ή ως συμπληρωματικές καλύψεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα υγείας.

 • Σε εσάς που επιθυμείτε πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας με υψηλή ποιότητα. Παρέχει απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις, απεριόριστες ιατρικές πράξεις και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε συνεργαζόμενες μονάδες Υγείας!

      
Πώς θα κάνω τη σωστή επιλογή ασφάλισης υγείας;     

 

 1. Επιλέξτε ασφαλιστική εταιρία με βασικό κριτήριο τη φερεγγυότητα και την αξιοπιστία της. Η εμπειρία, η τεχνογνωσία, το μέγεθος και οι υποδομές της στο χώρο της Υγείας αποτελούν επίσης παράγοντες που θα αξιολογήσετε.

 2. Επιλέξτε το επίπεδο καλύψεων που επιθυμείτε, δηλαδή πλήρες πρόγραμμα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας κάλυψης, νοσοκομειακή κάλυψη, μόνο επίδομα ή πρωτοβάθμια κάλυψη .

 3. Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς συνδυασμό ορίων, παροχών και συμμετοχής στα έξοδα.

 4. Επιλέξτε το πρόγραμμα ασφάλειας υγείας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

 


ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ


Η πρόληψη είναι ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης .
Καθίσταται σημαντικότερη  και από την θεραπεία  η ανάγκη για πρόληψη.
Σήμερα υπάρχουν εταιρίες που έχουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος για ένα πολύ μεγάλο πλήθος διαγνωστικών εξετάσεων στα μεγαλύτερα και εγκυρότερα διαγνωστικά κέντρα. 

 

Ενημερώσου και μην αφήνεις τίποτα στη τύχη του..